Logo
0767.895.777         office@forajeputuripiloti.ro
Foraje Puturi Piloti
Foraje si Denisipari
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Foraje puturi

Doar in luna Februarie - SUNA sau TRIMITE un mesaj si beneficiaza de reducerea de pana la 40% la foraje puturi si denisipari!

Echipamentele pentru foraje  puturi apa asigura performante de munca de inalta calitate, deoarece acesta este un proces tehnologic destul de complicat. Pentru implementarea sa, sunt utilizate mai multe metode care depind de locul de excavare, tipul de roca distrusa si multi alti factori. Cea mai obisnuita metoda de foraj este cea mecanica, executata cu un instrument special. Metodele nemecanice includ termice si explozive, care asigura efecte fara contact asupra solului. Cu toate acestea, sunt utilizate extrem de rar, asa ca trebuie acordata o atentie speciala tocmai metodei mecanice si punerii in aplicare a acesteia.

Aceasta metoda implica la randul ei, doua metode pentru forajul unui put. Metoda de impact, care se realizeaza datorita presiunii asupra rocii si metoda de rotatie,  care utilizeaza echipamente speciale pentru distrugerea rocilor prin actiune rotationala. Trebuie mentionat ca aceste metode pot fi combinate pentru o functionare mai eficienta. Echipamentele pentru foraj puturi de apa sunt selectate in functie de tipul de roca.

Tipuri de echipamente pentru foraj mecanic

Burghiul hidraulic este o instalatie mobila, montata pe excavatoare sau incarcatoare si este utilizata pentru a crea prizele de apa. Popularitatea acestui echipament este asigurata de costurile relativ reduse si posibilitatile de aplicare largi. Acestea sunt utilizate nu numai ca echipamente de foraj pentru forarea puturilor de apa, ci si pentru instalarea de stalpi, piloti cu suruburi, garduri si altele.

Pentru lucrul in soluri stancoase si argiloase, precum si in solul inghetat, se foloseste un ciocan. Aceasta instalatie este echipata suplimentar cu un amortizor de vibratii, rotator hidraulic cu piston radial si compresor. Acest echipament este montat si pe excavatoare sau manipulatoare mobile. Instalatia de foraj este folosita si pentru efectuarea acestui tip de lucrari si poate fi echipata cu diverse echipamente, in functie de conditiile si tipul de sol. Costul forajului cu aceasta instalatie este afectat de tipul de cuplu, tip de unitate, sarcina utila si adancimea maxima de foraj, precum si scopul echipamentului.

Echipamente de foraj pentru puturile de apa

Apa este o parte integranta a existentei umane pe Pamant, si, aceasta se aplica atat procesului de viata, cat si organizarii conditiilor de viata. Pentru populatia urbana, problema aprovizionarii cu apa la apartamente este solutionata foarte repede, cu exceptia posibilelor intreruperi ale sistemului. Insa, in mediul rural sau pentru casele care nu dispun de un sistem centralizat de alimentare cu apa, sunt necesare foraje puturi de apa, pentru a rezolva problema.

Serviciile in aceasta situatie, sunt oferite de firma de foraj care dispune de  echipamente pentru organizarea forajului pentru puturi de apa. Trebuie avut in vedere faptul ca, reprezentantul firmei dispune de tehnologia de foraj si de capacitatea de a lua decizii instantanee in cazul unei situatii neprevazute, precum si de  personal lucrator auxiliar, gata in fiecare moment sa foloseasca instrumentul potrivit. 

Organizarea aprovizionarii cu apa pentru zona rezidentiala, este cheia functionarii bune si de succes a tuturor proceselor gospodaresti, de la gatit pana la finisarea tuturor tipurilor de munca in curte. Inainte de a plasa o comanda pentru forarea unui put, este necesar sa se tina seama de caracteristicile geologice ale solului. Pentru a avea o fantana cu drepturi depline, cu calitatea dorita a apei si cu o durata lunga de viata, trebuie sa contactezi firma de foraje puturi.

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al serviciului:
nan ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Foraje Puturi Piloti

0767.895.777

office@forajeputuripiloti.ro

www.forajeputuripiloti.ro

Cere oferta de pret