Logo
0767.895.777         office@forajeputuripiloti.ro
Foraje Puturi Piloti
Foraje si Denisipari
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Piloni forati

Doar in luna Aprilie - SUNA sau TRIMITE un mesaj si beneficiaza de reducerea de pana la 40% la foraje puturi si denisipari!

Constructia cladirilor si structurilor in conditiile dezvoltarii dense a oraselor modern, este complicata de nevoia de a desfasura activitati in imediata apropiere a fundatiilor cladirilor existente. Prin urmare, implementarea optiunilor obisnuite nu este intotdeauna posibila. Metoda de instalare a pilotilor forati poate rezolva problema construirii unei fundatii situate langa elementele structurale ale dezvoltarii urbane, fara a afecta negativ siguranta acestora. A fost testat in mod repetat in orase si siguranta sa a fost confirmata in practica. Metodologia se bazeaza pe puturi forate pentru piloti forati. Pilotii forati sunt utilizati in prezenta apelor subterane, a solurilor saturate cu apa in zona de lucru si in cazurile in care este necesara fixarea peretilor putului. Metoda reduce riscul de vibratii si de miscare a solului. Utilizarea tevilor de carcasa pentru piloti forati, face posibila controlarea adancimii si a altor parametri ai putului, umplandu-l cu amestec de beton, inainte de instalarea grilelor de armare.

Piloti forati - Avantaje

Constructia de fundatii pe piloti forati se caracterizeaza prin avantaje, care sunt remarcate atat de designeri cat si de constructori:

  • Absenta completa a impactului asupra structurii si structurilor din apropiere.
  • Forarea sub controlul complet al fiecarei etape de catre specialisti.
  • Capacitatea de a elimina bolovanii descoperiti in timpul forajului prin foraj in parti mici sau intreg.
  • Posibilitatea utilizarii tehnologiei nu numai pentru constructia fundatiilor, ci si pentru forarea puturilor de apa din case si casute de vara.

Capacitatea ridicata de incarcare este asigurata prin imersiune la o adancime mai mare in sol, unde au fost gasite straturi mai dense prin efectuarea sondajelor geologice. De asemenea, diametrul poate atinge 1500 mm, ceea ce ofera o suprafata mare de sprijin.

Piloti forati - Tehnologie

Conform tehnologiei, pilotii forati sunt realizati direct la locatie, iar betonul si plasa de armare sunt introduse in putul forat. Se utilizeaza beton din clasa de rezistenta B10-B80, iar plasa de armare este realizata din bare de armare si sarma. Pilotii forati sunt gata dupa ce betonul s-a intarit complet. Diametrul pilotilor formati  este de la 400 la 1500 mm, iar adancimea de imersie este de pana la 45 m. In constructii industriale si rutiere (poduri mari, de exemplu), diametrul poate depasi 2000 mm, iar adancimea este de 70 m.

Elementele principale ale tehnologiei sunt: foraj, armare, turnare beton. Principalele probleme cu care se confrunta aceasta tehnica, sunt legate de mentinerea conditiilor tehnice adecvate. Problema varsarii solului si protectia impotriva apelor subterane este abordata in mai multe moduri.

Piloti forati cu carcasa

Productia de piloti forati cu carcasa este o tehnologie bine pusa la punct si de incredere. Aceasta metoda iti permite sa efectuezi piloti in conditii de sol de orice complexitate, cu exceptia rocilor. De asemenea, ofera functiile necesare pentru a se conforma specificatiilor tehnice, in ciuda obstacolelor si interferentelor subterane cunoscute. Pilotii forati cu carcasa se realizeaza folosind echipamente complexe de constructii grele, iar procedura necesita mult timp si un studiu de fezabilitate pentru utilizare  pe soluri mobile, slabe, cu granule, inundate, alte soluri complexe care impiedica patrunderea fara protectie dura sau imposibilitatea utilizarii tehnologiilor mai simple.

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al serviciului:
nan ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Foraje Puturi Piloti

0767.895.777

office@forajeputuripiloti.ro

www.forajeputuripiloti.ro

Cere oferta de pret